OBJECTIUS

banner-web

No hi haurà democràcia plena mentre els ciutadans no puguem triar el Cap de l’Estat, per això defensem la República.

Defensem un Estat Federal solidari en què tots els ciutadans tinguem garantits els nostres drets en condicions d’igualtat.

Defensem, així mateix, un Estat laic, és a dir la separació efectiva entre estat i església.

El nostre compromís

Guanyem Sabadell entén com a tasca urgent recuperar la democràcia i reforçar-la. La crisi ha portat la ruïna econòmica i personal per a la ciutadania. Els poders econòmics en clara connivència amb la classe política han perpetrat una etapa de destrucció de drets sense precedents en la història recent. La corrupció s’ha instal·lat en la nostra ciutat d’una manera alarmant. S’han privatitzat serveis públics, s’han retallat les pensions i les prestacions socials per als milions de persones sense feina.

A la nostra ciutat, amb un dels ajuntaments més endeutats d’Espanya, ens ha portat a la paralització del consistori. No hi haurà futur si no hi ha canvi de govern local, tenim a la nostra mà construir-lo.

Ha de quedar clar que Guanyem Sabadell és una assemblea ciutadana oberta i no és una plataforma de partits o col·lectius. En les decisions que es prenguin de manera assembleària, cada persona, vingui d’on vingui, representa un vot. Els objectius amb els que volem concórrer a les eleccions s’han elaborat amb la participació ciutadana dels diferents barris, per portar les reivindicacions de la gent a unes propostes col·lectives que transformin en profunditat la realitat social i política de Sabadell.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s